• Huisstijl/logo

Huisstijl/logo

Een logo of volledige huisstijl laten ontwerpen


Wij ontwerpen met ons team in goed overleg met de opdrachtgever, met veel passie en plezier een speciaal voor deze klant ontwikkeld logo. Een goed logo maakt je onderscheidend van de rest. Daarbij aansluitend bieden we je een volledig op maat gemaakte huisstijl aan.

 

Een huisstijl geeft meteen de cultuur en de sfeer van het bedrijf aan, denk bijvoorbeeld aan de keuze van kleur of lettertype. Een sterke en goede huisstijl brengt in één oogopslag de juiste boodschap over. Medusa is op dit gebied zeer ervaren en we hebben dan ook al voor veel uiteenlopende klanten logo's en huisstijlen gemaakt.
Medusa zorgt ervoor dat jouw website het best passende logo en/of huisstijl krijgt. In ons team zitten een aantal marketingspecialisten die samen met de designers een perfect team vormen om de juiste huisstijl te creëren, het logo wordt door echte professionals ontwikkeld. Samen met de keuzes van de klant komen we dan tot een goed en mooi eindresultaat.

 

Een logo is een belangrijke basis. Maar voor een consistente en herkenbare uitstraling heb je een volledige huisstijl nodig: de zogenaamde 'corporate identity' van je bedrijf. Woord en beeld smelten samen in een eenduidige communicatielijn, het logo is de krachtige kern. Een huisstijl is een van de belangrijkste middelen voor een bedrijf om het gewenste imago te bereiken.

 

Als je in het vak naast 'huisstijl/logo' klikt, kun je trefwoorden selecteren om de keuze te verfijnen. 

 

Heb je een vraag over websites? Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.
  Bel ons op
040-7470070
  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.
  Delen
Naar bovenkant pagina