Privacy & cookies

Medusa Media Usage Advice BV vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van gebruikers van groot belang. Voor wat betreft van de verwerking van deze gegevens handelt Medusa Usage Media Advice BV volgens de wet- en regelgeving die hierop van toepassing is.

Gebruik persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens die via deze website aan Medusa worden verstrekt, worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Indien de verstrekker van de persoonlijke gegevens dat heeft aangegeven, worden deze gegevens niet gebruikt voor het versturen van informatie over producten en diensten van Medusa. Op deze website is het Nederlands recht van toepassing.
Media Usage Advice BV levert diensten aan bedrijven, niet aan particulieren. De enige persoonsgegevens die wij gebruiken zijn de contactgegevens van de contactpersonen van je bedrijf. We gebruiken deze gegevens voor de uitvoering van onze werkzaamheden voor je bedrijf. Tenzij de betreffende contactpersoon ons heeft meegedeeld dat hij/zij daarop geen prijs stelt, zullen wij zijn/haar persoonsgegevens tevens gebruiken om je bedrijf te kunnen informeren over producten en diensten van ons bedrijf. De betreffende contactgegevens stellen ons in staat je bedrijf te benaderen met, en te interesseren voor, producten en diensten die op jouw bedrijf zijn toegesneden.

 

Derden

Medusa Media Usage Advice BV zal NOOIT, zonder je instemming, privacy informatie van klanten vrijgeven, verkopen of verhuren aan andere partijen.

 

Website

De website van Medusa Usage Media Advice BV kun je anoniem raadplegen. Wij zijn niet geïnteresseerd in namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. Natuurlijk zijn we wel geïnteresseerd in de normale statistische gegevens die van belang zijn voor de verbetering van de functionaliteit van de website, bijvoorbeeld het aantal bezoekers, de herkomst en de stille en drukke uren. Ook houden we bij welk type browser de bezoeker gebruikom de website te benaderen. Met deze informatie kunnen we de website optimaal aanpassen aan de gangbare standaards.

 

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor ons privacybeleid aan te passen. Van fundamentele wijzigingen zullen wij je door middel van een mededeling op onze website op de hoogte stellen. Wijzigingen zullen op deze pagina gepubliceerd worden.

Heb je een vraag over websites? Wij helpen je graag, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.
  Bel ons op
040-7470070
  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.
  Delen

Alle gegevens, goed beveiligd

Vragen

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op:

 

Medusa Usage Media Advice BV
Furkapas 4
5624 MD Eindhoven
Tel. 040-7470070
E-mail: info@medusa.nl

Producten

Laatste nieuws

Recente projecten

Naar bovenkant pagina