Mobiel zorgt dat je breder aanwezig bent

Mobiele sites

Websites worden niet alleen meer bekeken op computers maar ook op tablets en mobiele telefoons. Daarom is het heel belangrijk om de website ook goed bruikbaar te maken voor al deze apparaten. Medusa kan u hierin adviseren en het ook voor u realiseren.

Welke informatie bied ik mijn potentiele klant aan?

Op dit moment is responsive design erg 'hot'. Met een responsive design wordt de website zodanig ontworpen dat het zowel op een computer, tablet en mobiel nog acceptabel uit ziet. Het nadeel is vaak dat men wat ontwerp en inhoud betreft compromissen moet sluiten en dat informatie onhandig onder elkaar gezet wordt op de mobiele versie waardoor het niet optimaal is.

 

Een andere mogelijkheid is om nog een stap verder te gaan en te kiezen voor een apart ontwerp voor de mobiel waardoor de site er op mobiel ook goed uitziet, zonder dat dezelfde grote banner of header gebruikt wordt.

 

Ook is het goed om na te denken of men wel dezelfde inhoud wil tonen op de mobiel als op de computer. Waar je op de computer de ruimte hebt om iets uit te leggen en lijstjes rechts of links te plaatsen is die ruimte op de mobile minder aanwezig en de vraag is of men daar met de mobiel naar op zoek is. Ook gebruikte plaatjes moeten voor mobiele versies niet zo groot zijn. Een mogelijkheid hier is om dus ook de content voor mobiel aan te passen of zelfs speciale pagina's te maken die alleen mobiel zichtbaar zijn.

 

 

 

Heeft u een vraag over websites? Wij helpen u graag, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.
  Bel ons op 040-7470070   Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.
  Delen

Met mobiel heeft iedereen de wereld
in handen

Mobiele sites

De voordelen van een mobiele website bij Medusa

  • Gebruiksvriendelijk voor uw websitebezoekers
  • Beter overzicht
  • Meer bezoekers dan wanneer u geen mobiele website heeft
  • Gemakkelijk te besturen

 

Neemt u gerust contact op met Medusa wanneer u vertrouwt op een professionele ontwikkeling van uw website via 040-7470070 of ons contactformulier.

Laatste nieuws

Recente projecten

Naar bovenkant pagina
Bezoekadres
Furkapas 4, 5624 MD  Eindhoven, Brainport, Noord‑Brabant | Routebeschrijving