Alle aandacht voor jouw aanwezigheid op internet

Website ontwikkeling

Medusa ontwikkelt websites van vormgeving tot en met de complete realisatie of het nu gaat om een nieuwe website of de restyling van een bestaande website.

Naast de huisstijl houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de navigatie, de laadtijd, de verschillende apparaten (computer, tablet of smartphone) en beeldschermgroottes (beeldresoluties). Hierbij houden we de beoogde doelgroepen scherp in de gaten. Medusa gelooft niet in standaardoplossingen maar we bepalen en ontwikkelen per klant het best passende  webconcept.


Drie soorten onderhoudsomgevingen kunnen als basis liggen van deze websites:

 

Medusa CMS

We hebben een eigen Medusa CMS ontwikkeld waarmee wij al vanaf het jaar 2000 vele websites hebben uitgerust. Dit CMS is erg gebruiksvriendelijk en modulair inzetbaar. Ook maatwerk is hier heel gemakkelijk aan toe te voegen. 

 

WordPress

Naast ons eigen CMS gebruiken we ook vaak WordPress voor het onderhoudbaar maken van websites. Ook hiervoor kan Medusa maatwerk applicaties ontwikkelen.

 

Databel

Een derde variant maar zeker niet de laatste is Databel. Databel is een compleet pakket waarin snel een complete website te realiseren is met een compleet CMS inclusief allerlei modules zoals nieuws, formulieren en webshops. Databel heeft als basis het Medusa CMS, maar is zodanig uitgebreid dat de complete website én het design onderhoudbaar is.

 

 

Heeft u een vraag over websites? Wij helpen u graag, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.
  Bel ons op 040-7470070   Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.
  Delen
Afgestemd op
uw behoefte

Laatste nieuws

Recente projecten

Naar bovenkant pagina
Bezoekadres
Furkapas 4, 5624 MD  Eindhoven, Brainport, Noord‑Brabant | Routebeschrijving