• Alle aandacht voor jouw aanwezigheid op internet

Alle aandacht voor jouw aanwezigheid op internet

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Websites

Medusa ontwikkelt websites van vormgeving tot en met de complete realisatie of het nu gaat om een nieuwe website of de restyling van een bestaande website.

Naast de huisstijl houden we rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de navigatie, de laadtijd, de verschillende apparaten (computer, tablet of smartphone) en beeldschermgroottes (beeldresoluties). Hierbij houden we de beoogde doelgroepen scherp in de gaten. Medusa gelooft niet in standaardoplossingen maar we bepalen en ontwikkelen per klant het best passende  webconcept.


Drie soorten onderhoudsomgevingen kunnen als basis liggen van deze websites:

 

Medusa CMS

We hebben een eigen Medusa CMS ontwikkeld waarmee wij al vanaf het jaar 2000 vele websites hebben uitgerust. Dit CMS is erg gebruiksvriendelijk en modulair inzetbaar. Ook maatwerk is hier heel gemakkelijk aan toe te voegen. 

 

WordPress

Naast ons eigen CMS gebruiken we ook vaak WordPress voor het onderhoudbaar maken van websites. Ook hiervoor kan Medusa maatwerk applicaties ontwikkelen.

 

Databel

Een derde variant is Databel. Dit is een compleet pakket dat je afneemt en betaalt met een maandelijks abonnement. Hiermee kun je snel een website (eventueel met webshop) realiseren met een compleet CMS inclusief allerlei modules zoals bijvoorbeeld nieuws en formulieren. Databel heeft als basis het Medusa CMS, maar is zodanig uitgebreid dat niet alleen de complete website maar ook het design onderhoudbaar is.

 

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Afgestemd op
je behoefte

Recent

Dorpel-shop

Samen met vensterbank-shop dé webshop voor mooie hardstenen producten. Via de webshop kan de klant zijn wensen invoeren waarna direct een prijsberekening getoond wordt.

Familyland

Familyland is een vakantiepark in Noord Brabant. Naast vakantievilla’s en Finse bungalows heeft het ook een camping. Medusa implementeerde een integrale koppeling naar HolidayAgent voor het online boeken van accommodaties.

A tot zeker

A tot Zeker staat ondernemers en particulieren bij met verzekeringen, inkomensrisico’s, hypotheek en autolease. Door goede connecties met vrijwel alle aanbieders op de Nederlandse markt leveren zij het beste aanbod voor ieders persoonlijke situatie.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Naar bovenkant pagina