• veiligheid is privacy, hangsloten

Veiligheid. Privacy.

Voorkom vreemde blikken.

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

SSL

 

HTTP is een techniek om informatie te versturen over het internet. HTTPS is HTTP veilig gemaakt met SSL en beveiligt de verbinding tussen jouw website en de bezoeker. Niemand kan dan afluisteren of meekijken met de bezoeker. Daarom zie je het ook altijd bij online bankieren en ook als je belangrijke informatie moet invoeren. Dit kan persoonlijke informatie zijn maar het kunnen ook gezondheidsgegevens, een bankrekeningnummer of wachtwoorden zijn.

Het is niet alleen belangrijk voor banken en webshops. Want inlichtingendiensten en geoefende hackers hebben de mogelijkheid om bijna alles wat er op het internet gebeurt te onderscheppen. Dus ook de data die verstuurd wordt via het formuliertje op je website. Door SSL te gebruiken is het voor derde partijen niet of nauwelijks mogelijk om deze te onderscheppen.

 

Google-positie verbeteren met HTTPS
Eén van de factoren waar Google naar kijkt als ze je website waarderen, naast goede content en een mobiele versie van de website, is de beveiliging van de website. Door het gebruik van SSL verhoog je bij Google dus je ranking! Neem dit mee in de overweging of HTTPS iets voor jouw website is.

 

Medusa biedt drie soorten SSL certificaten aan

 Om je internetverkeer te beschermen hebben we drie SSL certificaten. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende types

 

Positive-SSL

Als je voor je website wel HTTPS wilt hebben maar tegen een schappelijke prijs.
De bedrijfsnaam wordt niet vastgelegd in het certificaat, enkel je domeinnaam.

Als een bezoeker op het certificaat klikt wordt enkel getoond dat het domein gecertificeerd is.

 

Instant-SSL

 

Kies hiervoor als je voor je website HTTPS wilt hebben, maar ook dat de bedrijfsnaam in het certificaat staat. Zodra een bezoeker op het certificaat klikt in de browser wordt de bedrijfsnaam getoond.

 

EV-SSL

 

 

 

Heb je een webshop? Dan is dit het beste certificaat. De bedrijfsnaam wordt in het certificaat vastgelegd en wordt in het groen in de browser getoond. Een bezoeker ziet direct of de site beveiligd is.

 

Meer informatie over website beveiligen tegen hackers

 

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

Veilig informatie uitwisselen

Beveiligd informatieverkeer

Naar bovenkant pagina