Goed vindbaar voor de zoekmachines

Online marketing

Het goed vindbaar zijn van uw website is erg belangrijk want als uw website niet gevonden wordt, dan hebt u er weinig aan.

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Daarom besteedt Medusa aan SEO erg veel aandacht. In eerste instantie worden alle websites zodanig gebouwd dat deze geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Hoog scoren in Google betekent meer verkeer naar uw website, meer mogelijkheden tot naamsbekendheid, verkoop en realisatie van communicatiedoelstellingen.


Echter alleen de website hierop voorbereiden is niet voldoende. Er zijn nog veel meer onderdelen waar op gelet moet worden om mensen naar je website toe te krijgen. Indien gewenst kan Medusa hier eenmalig of periodiek advies geven voor het verhogen van het aantal bezoekers naar de website.

Belangrijk bij SEO
Om u een idee te geven welke elementen van belang zijn bij het verhogen van het aantal bezoekers op uw website, geven we hier een beknopt overzicht:

  • Opbouw van de site
  • Inhoud van de site
  • Interne linkstructuur
  • Link building
  • Trefwoorden

Voor meer informatie over online marketing kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze accountmanagers voor een afspraak.

Heb je een vraag over websites? Wij helpen je graag, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.
  Bel ons op
040-7470070
  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.
  Delen

Als je website niet gevonden wordt... dan mis je iets!

Laatste nieuws

Recente projecten

Naar bovenkant pagina