Ons gereedschap ziet er iets anders uit

Maar is even onmisbaar voor een goede dienstverlening.

Onderhoud & service

Om verschillende redenen kan website onderhoud noodzakelijk zijn. U moet hierbij denken aan het actualiseren van de inhoud of het aanvullen of verbeteren van bepaalde informatie of online diensten. Ook zoekmachines geven hogere ranking aan webpagina's die vaker gewijzigd worden.

Door gebruik te maken van een online onderhoudsomgeving kunt u zelf de website onderhouden wanneer u maar wilt. Voor die klanten die niet de website zelf willen beheren of die een uitbreiding of aanpassing uit willen laten voeren is Medusa altijd bereikbaar tijdens kantooruren. Dit geldt ook voor de vakantieperioden (zomer, voorjaar, herfst en tussen Kerst en Nieuwjaar).

Onderhoud
Vragen, zoals wijzigingen of problemen, kunnen gemaild worden naar support@medusa.nl of per telefoon doorgegeven worden. Indien een klant een strippenkaart afneemt, dan worden de wijzigingen direct uitgevoerd.
Indien geen strippenkaart afgenomen is, dan wordt elke gewenste wijziging inhoudelijk beoordeeld en voorzien van kosten- en tijdsindicatie. Als de opdrachtgever akkoord gaat met de voorgestelde kosten en planning, dan worden de wijzigingen uitgevoerd.
Het streven is om aanvragen binnen 1 werkdag te beantwoorden of uit te voeren.

Servicecontract
Het is raadzaam om regelmatig in de gaten te houden of de website, app of applicatie nog goed werkt in de browsers op verschillende platvormen omdat deze browsers nogal eens nieuwere versies ontwikkelen.
Bij Wordpress is het verder ook verstandig om de upgrades van Wordpress in de gaten te houden om ontdekte gaten zo snel mogelijk te dichten en zo dus het hacken van websites te voorkomen.
Voor het nakijken van goede browser werking en upgraden van Wordpress websites, biedt Medusa Service contracten aan om u te ontzorgen.

Een servicecontract houdt in dat Medusa een vast aantal uren per maand reserveert om de opdrachtgever van dienst te zijn tegen een vast gereduceerd tarief. Werkzaamheden die binnen dit servicecontract uitgevoerd worden zijn:

  • Periodiek testen of de website en CMS nog goed werkt in verschillende browsers
  • Het uitvoeren van wijzigingen in verband met gewijzigde browsers
  • Periodiek upgraden van het CMS
Heb je een vraag over websites? Wij helpen je graag, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.
  Bel ons op
040-7470070
  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.
  Delen

Constante controle en aanpassing van website is raadzaam

Laatste nieuws

Recente projecten

Naar bovenkant pagina