• Webdevelopment

Als we je ergens mee kunnen helpen...

Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Webdevelopment

Webdevelopment - allround met brede ervaring

De website vormt voor veel organisaties een integraal onderdeel van de communicatiemix. Het accent verschuift steeds meer naar interactieve en e-commerce vormen waarbij professionele website ontwikkeling van groot belang is. Maatgevend hierin is de vraag: hoe kan de website het zakendoen met mijn vaste en potentiële klanten bevorderen? Ook het stroomlijnen van de communicatie binnen de eigen organisatie krijgt steeds meer nadruk.

Door de jaren heen heeft Medusa al vele soorten en maten websites ontwikkeld. Of het nu kleine of grote websites zijn, met of zonder speciale afgeschermde onderdelen voor vaste klanten of medewerkers, met of zonder bewegende beelden of flash er in, met of zonder online bestelmechanismes etc.

 

Medusa beschikt over de kennis en ervaring om het gehele bouwproces binnenshuis te verzorgen. Van het uitwerken van een concept, de gehele technische realisatie en het live zetten en hosten van de website of applicatie.

Dit geeft een groot voordeel doordat techniek en ontwerp naadloos in elkaar overvloeien. Tijdens het ontwikkeltraject houden wij je continu op de hoogte van de vorderingen. Daarnaast zijn wij in elke fase direct aanspreekbaar, waardoor wij snel kunnen inspelen op je specifieke wensen.

 


 

Neem gerust contact op met Medusa wanneer je wilt vertrouwen op een professionele ontwikkeling van je website via 040-7470070  of ons contactformulier.

Heb je een vraag over websites?Wij helpen je graag verder, vrijblijvend en kosteloos!
Neem gerust contact met ons op.

  Bel ons op 040-7470070

  Mail ons met een vraag of... om gebeld te worden.

  Delen
 

Allround
fullservice internetbureau

Berichten

Naar bovenkant pagina