• Boekingssysteem / reserveringssysteem
Medusa.nl ALTIJD EEN PASSENDE WEBOPLOSSING

Boekingssysteem / reserveringssysteem

Wij hebben diverse eigen maatwerk boekings- en reserveringssystemen ontwikkeld voor sites en externe systemen in sites geïmplementeerd. Wij kunnen je vrijblijvend advies geven voor jouw website en het online boekingssysteem inbouwen.

Bezoekers worden klanten

Maak van je site bezoekers meteen klanten die 24/7 online kunnen boeken of reserveren.

Met direct een online betaalmogelijkheid en geautomatiseerde verzending van de nodige e-mails en/of sms meldingen voor bijvoorbeeld herinneringen.

Bepaal zelf hoe dit in je website en je beheeromgeving er uit moet zien en wij zorgen er voor dat alles responsive is en dus op alle schermen goed toegankelijk is.

En we zorgen er natuurlijk voor dat alles AVG proof is, dus kun je gerust zijn over de privacy van de gebruikers. 

  

Jij kent je doelgroep

Ben je advocaat, personal trainer, tandarts, rijschoolhouder, kapper, makelaar of pschycholoog , geef je cursussen of trainingen, heb je een yoga studio, nagelstudio, sauna, beautysalon, tandenbleekbedrijf of sportschool, verhuur je vakantiehuizen of boten?

Jij kent je vak en bent ondernemend en wilt een product, een dienst of een faciliteit via internet aan de man brengen en hebt daar goede ideeën over. Wij hebben de expertise om het online boekingssysteem of reserveringssysyeem te realiseren en we willen je daar graag bij van dienst zijn.

 

Kijk voor meer mogelijkheden bij maatwerk applicaties.

 

 


 

Vragen?

Medusa biedt professioneel advies, realisatie en ondersteuning voor extra functionaliteit in een website. Heb je vragen hierover? Wij helpen graag om je ideeën vorm te geven!

 

Neem voor informatie of een afspraak contact op met Henk Koning via henk@medusa.nl of met Angelic Engel via angelic@medusa.nl of bel 040-7470070 of vul onderstaand formulier in.

 

 

 

 


Vernieuw code  als je de tekst niet kunt lezen

* Deze velden zijn verplicht
Naar bovenkant pagina